Produkter for albatross sjømat (7)

Polvorones

Polvorones

Ingredienser HVETE mel*, MANDEL mel*, ikke-hydrogenert vegetabilske oljer og fett* (solsikke*, kakao*), rør sukker*, solsikkeolje* og kanel. ESPELTA Ingredienser SPELT HVETE mel*, MANDEL mel*, ikke-hydrogenert vegetabilske oljer og fett* (solsikke*, kakao*), rør sukker*, solsikkeolje* og kanel. Hvete Referanse: Poecp38 Hvete Ean: 8413115003477 Hvete Referanse: Poec-g Hvete Ean: 8413115003460 Spelt Referanse: Poeecp2 Spelt Ean: 8413115005228 Spelt Referanse: Poeecg Spelt Ean: 8413115005235 Hvete Energi Verdi: 2079 Kj/496 Kcal Hvete Fett: 26,2 G Hvorav mettet 8,8 G Hvete Karbohydrater: 56,8 G. Hvorav sukker 9,33 G Hvete Protein: 8,4 G Hvete Salt: 0,1 G Spelt Energi Verdi: 2079 Kj/496 Kcal Spelt Fett: 26,2 G Hvorav mettet 8,8 G Spelt Karbohydrater: 56,8 G. Hvorav sukker 9,33 G Spelt Protein: 8,4 G Spelt Salt: 0,1 G Hvete Pakker: Boks med 8 pakker på 300 G Hvete Bulk: Boks med 2 Kg. Netto Spelt Pakker: Boks med 8 pakker på 300 G Spelt Bulk: Boks med 2 Kg. Netto
Forberedt sardinfilet

Forberedt sardinfilet

Frosne bearbeidede sardinfileter oppnådd gjennom utvinningsfiske. Glaserte frosne produkter (15%-20%) pakket i pappesker, merket og palletert.
Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Perfekt kokte blekksprutben for å lage forskjellige blekksprutretter som 'a feira', grillet eller stekt i panne.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus. Biter: 10 Biter: 24
Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Smakfulle ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med riktig saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserverte, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumer før 5 dager. Avstå fra å spise for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet og respekt, og det vil du merke på bordet ditt. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolje og salt Nettovekt: 50 g Dreneringsvekt: 28 g SKU: RR-50
Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Blekspruten er fylt med sine egne tentakler gjennom en delikat og håndverksmessig produksjonsprosess. Den rengjøres for hånd, én og én, og olivenolje tilsettes. En mørt og deilig snacks som overrasker med sin smak og tekstur. Biter: 10/15 Biter: 3/5 Biter: 5/8
Naturlige Kamskjell - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Naturlige Kamskjell - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Kamskjellene velges ut hver sesong og behandles på kortest mulig tid for å bevare egenskapene: de kokes, sorteres etter størrelse og hermetiseres. I Premium-serien er emballasjen manuell. Biter: 20/25 Biter: 25/30 Biter: 30/40 Biter: 70/80